13 / 05 / 2024

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 



Sağlıklı yaşama dönük gelişen talep ve ihtiyaçların göz önüne alındığı Sinpaş Koru Aura projesi, 22 bin 965 metrekare büyüklükte proje alanına sahip. Projedeki tüm konutlarda, güneşten maksimum şekilde yararlanılması ve evin içinde D vitamini alınabilmesi için tasarlanan geniş balkonlar bulunuyor. Güneş – Ay ve Yıldız olarak 3 adet Koru bahçesine yer verilen Sinpaş Koru Aura'da, ev sahiplerine kendi sebze-meyvelerini yetiştirebilme imkanı sunan, 3 metre derinliğe sahip “balkon bostanlar” yer alıyor. 

Sinpaş Koru Aura projesi, istendiğinde home ofis istendiğinde e-okul ortamlarını kişiye özel yaşam alanlarıyla sunuyor.

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022!  

Projede koru alanı ve yürüyüş parkuru, kapalı havuz, fitness salonu, açık-kapalı yoga alanı, loca gibi alanlar yer alıyor. 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul Finans Merkezi'ne 10 metre, Finans Merkezi Metro İstasyonu'na 500 metre, Tem Otoyolu'na 4 kilometre, E-5 Karayolu'na 7 kilometre, Çamlıca'ya 8 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 11 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 15 kilometre mesafede yükseliyor. 

Galerili salonlar, geniş balkonları, kiler odaları gibi fonksiyonel ve konforlu detayları ile geniş ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayan konutlara yer verilen projede, her çeşit açık hava aktivitesi için fırsat sunan alanlar yer alıyor. 

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları merak ediliyor. Peki Peki Sinpaş Koru Aura'da satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Koru Aura projesinde 50 metrekare büyük milyon lükleti 3 oda 1 salon daireler 8 milyon 900 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Web: http://sinpaskoruaura.com/

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Ekim 2022'de satışa çıkacak 3 yeni proje!


Geri Dön