04 / 10 / 2024

Sinpaş Sancaktepe Kelebekia'da 1.060 TL taksitle!

Sinpaş Sancaktepe Kelebekia'da 1.060 TL taksitle!

Sinpaş Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Kelebekia projesinde sıfır peşinat ve 1060 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor




1060 liradan başlayan taksit

Sinpaş Yapı, istanbul Sancaktepe'de konsept bir proje olarak hayata geçirdiği Kelebekia'da yeni bir kampanya başlattı. 47 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek projede sıfır peşinat ve 1060 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kelebek figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlanyla, doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia'da tümü gölet manzaralı 440 konut yer alıyor. Kelebekia'nın Ekim 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin yüzde 50'si satıldı

Kelebekia'da büyüklüğü 68 ile 184 metrekare arasında değişen 1 artı l'den 4 artı l'e kadar farklı seçenekte dairenin yanı sıra üç faklı tipte dubleks daire yer alıyor. Yüzde 50'si satılan projede fiyatlar 153 bin ile 427 bin TL arasında değişiyor. Kelebekia'ya özel faiz oranının altında banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. Buna göre 60 ay vade için yüzde 0.64 vade farkı kredi kullanılıyor. Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da bulunuyor.

Dört bin metrekarelik gölet

Dört bin metrekarelik kelebek şeklindeki biyolojik gölet ile dikkat çeken Kelebekia'da, göletle bütünlük taşıyan peyzaj, kelebek kanatlarından esinlenilerek oluşturuluyor. Projede, yan kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenanndaki güneşlenme alanı, vitamin bar, kafe, fitness alanı, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanlan, tenis kortlan, yürüyüş, koşu parkuru, Street Ball, açık-kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.
Posta

www.kelebekia.com.tr

0212 444 19 74


Geri Dön