02 / 05 / 2024

Sinpaş Yapı toplam 550 bin metrekarelik 4 yeni proje inşa edecek!

Sinpaş Yapı toplam 550 bin metrekarelik 4 yeni proje inşa edecek!

Sultanbeyli'de inşa ettikleri Sinpaş Liva projesini Mart ayında teslim edeceklerini belirten Ahmet Çelik, günde 33 liraya ev sahibi yaptıkları kampanya sayesinde telefonlarının kitlendiğini kaydetti. Çelik, "Telefonla ciddi oranda satış yapıyoruz" dedi...



Sinpaş Yapı, 2014 yılında biri Denizli'de olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak ve toplam 550 bin metrekare inşaat yapacak Sinpaş Yapı, 2014 yılında 4 yeni projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. İstanbul'da Sancaktepe'de konut, Kağıthane'de ofis ve İkitelli'de ticari gayrimenkul projesi gerçekleştirecek olan Sinpaş Yapı, Anadolu geleneğini 2014'te de sürdürecek. Daha önce Gaziantep'te büyük bir proje inşa eden şirket, yeni yılda Denizli'ye adım atacak. Öte yandan mevcut Altınoran ve Liva projelerinin de yeni etapları gündeme gelecek. 

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, "2014 yılında satışa çıkaracağımız projelerde 550 bin metrekare inşaat yapacağız" dedi. 


Denizli'ye tarihi proje

Ahmet Çelik, Denizli'de yaklaşık bir yıl önce aldıkları arazi üzerinde inşa edecekleri projenin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, şu bilgileri verdi: "Projenin idari izin süreleri uzadığı için lansmanı önümüzdeki yıl Mart ayma kaldı. Bu projede ruhsat aşamasındayız. Arazinin büyüklüğü 270 bin metrekare. Denizli'ye değer katacak bir proje yapacağız. Şehrin tarihi dokusundan da etkilenen bir yapı olacak. Yeşil ve su konsepti, bu projemizde de öne çıkacak." 300 konutlu proje İstanbul'daki projelerini de anlatan Ahmet Çelik, "Sancaktepe'de 300 konutluk bir projemiz olacak. Bu projemizi de Mart-Nisan aylarında satışa çıkaracağız. Kağıthane'de planladığımız bir ofis projesi var. İkitelli'de de İş Modern benzeri ticari gayrimenkul projesi inşa edeceğiz" dedi. Çelik, Sultanbeyli'de inşa ettikleri Liva projesinin son etabının inşaat ve satışına da başlayacaklarını belirterek,  Ankara  Altınoran projesinde de 6. etabı açacaklarını söyledi. 


Arsa fiyatlarını duyunca inanamıyoruz

AHMET Çelik, Anadolu'da da arsa fiyatlarının yükselmeye başladığını belirterek, şöyle konuştu: "Araziye talep arttıkça fiyatlar ciddi şekilde artıyor. Biz bunu Gaziantep'te çok net gördük. Arsa fiyatlarında 15 kat artış oldu. Ankara'da, Denizli'de, Bursa'da bu şekilde oldu. Bazı yerlerde öyle fiyatlar söylüyorlar ki kulaklarımıza inanamıyoruz. İstanbul'da şehir merkezindeki fiyatları geçen yerler var Anadolu'da. " 


Vatan Gazetesi


Geri Dön