30 / 04 / 2024

ahmet çelik sinpaş yapı

ahmet çelik sinpaş yapı

Sultanbeyli'de inşa ettikleri Sinpaş Liva projesini Mart ayında teslim edeceklerini belirten Ahmet Çelik, günde 33 liraya ev sahibi yaptıkları kampanya sayesinde telefonlarının kitlendiğini kaydetti. Çelik, "Telefonla ciddi oranda satış yapıyoruz" dedi...

Ahmet Çelik kim?

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Ahmet Çelik ne zamandan beri, Sinpaş Yapı Genel Müdürü? İşte Ahmet Çelik'in biyografisi...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Mrt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

ahmet çelik sinpaş yapı Haberi

ahmet çelik sinpaş yapı

Sinpaş Yapı, 2014 yılında biri Denizli'de olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak ve toplam 550 bin metrekare inşaat yapacak Sinpaş Yapı, 2014 yılında 4 yeni projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. İstanbul'da Sancaktepe'de konut, Kağıthane'de ofis ve İkitelli'de ticari gayrimenkul projesi gerçekleştirecek olan Sinpaş Yapı, Anadolu geleneğini 2014'te de sürdürecek. Daha önce Gaziantep'te büyük bir proje inşa eden şirket, yeni yılda Denizli'ye adım atacak. Öte yandan mevcut Altınoran ve Liva projelerinin de yeni etapları gündeme gelecek. 

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, "2014 yılında satışa çıkaracağımız projelerde 550 bin metrekare inşaat yapacağız" dedi. 


Denizli'ye tarihi proje

Ahmet Çelik, Denizli'de yaklaşık bir yıl önce aldıkları arazi üzerinde inşa edecekleri projenin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, şu bilgileri verdi: "Projenin idari izin süreleri uzadığı için lansmanı önümüzdeki yıl...