07 / 05 / 2024

Sinpaş Yapı’nın Evimin Kumbarası kampanyasında yüzlerce kişi ödül kazandı!

Sinpaş Yapı’nın Evimin Kumbarası kampanyasında yüzlerce kişi ödül kazandı!

Sinpaş Yapı tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Sultanbeyli’de iki etap halinde hayata geçirilen Sinpaş Liva projesi için, twitter üzerinden başlatılan “Tweet’le dolan kumbara” kampanyasında sona erdi...



Sinpaş Yapı’nın “Evimin Kumbarası” kampanyasında yüzlerce ödül sahiplerini buldu


Sinpaş Yapı tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Sultanbeyli’de iki etap halinde hayata geçirilen Sinpaş Liva projesi için, twitter üzerinden başlatılan “Tweet’le dolan kumbara” kampanyasında sona erdi. Kampanyaya 10 bin tweet’le katılım sağlanırken toplam 123 kişi ödül almaya hak kazandı.


Eviminkumbarasi.com'a girerek #gunde61liraya hashtag'iyle kumbaraya tweet atan herkes iPad, Arçelik Telve, türk kahvesi seti ve yüzlerce sinema bileti için çekiliş hakkı kazandı. Kampanya sonunda noter huzurunda çekiliş yapıldı ve kampanyaya katılan 10 bin tweet’ten 123’ü ödül almaya hak kazandı. 


Bu yıl sosyal medya üzerinden pek çok yarışma ve kampanya yapmayı planlayan Sinpaş Yapı’nın gelecek dönemdeki yarışma ve kampanyalarını facebook.com/sinpasyapi, instagram/sinpasyapi ve twitter.com/sinpasyapi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.  



Geri Dön