04 / 05 / 2024

Sky Tower Hotel fiyatlar!

Sky Tower Hotel fiyatlar!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Batı Karadeniz Akçakoca'da hayata geçiriliyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede Devr-i tatil fırsatı ile her şey dahil 7 gece 8 gün boyunca tatil yapılabiliyor. İşte Sky Tower Hotel fiyatlar...



Sky Tower Hotel fiyatlar bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  E7 GRUP  imzası taşıyan proje eğlence alanları, çocuklara özel alanlar, kongre alanları, toplantı alanları, aktivite alanları ve ibadet alanlarından oluşuyor.


Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odası bulunan Sky Tower Hotel 5 bin metrekare kapalı alandan meydana geliyor. Proje 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajına sahip olan Akçakoca Sky Tower Hotel deniz sıfır konumda bulunuyor. Projede Thalasso therapy & spa alanı gibi imkanlar da yer alıyor.


Sky Tower Hotel'in Devr-i Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde 8 gün 7 gece tatil yapılabiliyor. Her şey dahil konsepte dahil olan tatil fırsatında fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor.


Sky Tower Hotel fiyatlar!

Batı Karadeniz Sky Tower Hotel projesinin kendi bünyesinde belirlediği dönemler kapsamında 4 kişilik bir aile için; beyaz dönem yani kış ayları fiyatları 11 bin TL, sarı dönem yani sömestr ayları fiyatları 16 bin TL, mavi dönem yani bahar ayları fiyatları 14 bin TL, kırmızı dönem yani yaz ayları fiyatları ise 21 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön