20 / 05 / 2024

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş akaryakıt fiyatlarını oldukça etkiledi. Öyle ki son bir haftada her gün benzin ve motorine zam geldi. Bu geceden geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine ise 2 TL 25 kuruş daha zam yapılacak.



MAZOT VE BENZİNE NEDEN ZAM GELİYOR?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından ABD başta olmak üzere bazı ülkelerin Rusya’ya uyguladığı enerji yaptırımlarının neden olduğu endişelerin ardından Brent petrolün varil fiyatı, 131,12 dolara kadar yükseldi. 

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Brent petrolün yükselmesiyle birlikte akaryakıta 7 gün üst üste zam geldi. Peş peşe yapılan zamların ardından araç sahiplerini kızdıracak bir iddia daha geldi. Buna göre bu gece yarısından itibaren motorine 2 TL 25 kuruş, benzine ise 79 kuruş zam gelecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön