08 / 05 / 2024

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş akaryakıt fiyatlarını oldukça etkiledi. Öyle ki son bir haftada her gün benzin ve motorine zam geldi. Bu geceden geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine ise 2 TL 25 kuruş daha zam yapılacak.



Zammın ardından motorinin litre fiyatı 25 TL’yi aşacak. Öte yandan CHP’li eski vekil ve gazeteci Barış Yarkadaş, mart ayı sonu itibarıyla benzin fiyatlarının 30 TL’ye dayanacağını iddia etti. CHP  Adana  milletvekili Burhanettin Bulut ise zam haberini Twitter hesabından paylaşarak, ''Akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak'' dedi.

BENZİN VE MAZOT 30 TL Mİ OLACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter’dan yaptığı açıklamayla gündem oldu. Benzin ve mazot fiyatlarının 30 TL’ye dayanacağını ileri süren Yarkadaş “Az önce bir istasyona girerek mazot aldım. Kasiyer arkadaşa “Yarın da zam var mı?” diye sordum. Gülümsedi, “Her gece var” dedi. Ardından da ekledi: “Bize her ay sonunda 28 TL olacak” dedi.

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön