19 / 05 / 2024

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş akaryakıt fiyatlarını oldukça etkiledi. Öyle ki son bir haftada her gün benzin ve motorine zam geldi. Bu geceden geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine ise 2 TL 25 kuruş daha zam yapılacak.



Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yine zam! Bu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatları art arda 7 gün zamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

MOTORİN 25 TL’Yİ GEÇECEK

Olası zam ile beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da hemen hemen 21,14 Türk lirasına, İzmir’de 22,26 Türk lirasına, Ankara’da 22,24 Türk lirasına yükselecek. Motorinin litre fiyatı da hemen hemen İstanbul’da 25,06 Türk lirasına, İzmir ve Ankara’da 25,17 Türk lirasına yükselmiş olacak.

Şoke eden iddia: Mazot ve benzin 30 TL mi olacak?

Akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi müjdesi! Benzin ve mazota 5 TL indirim!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön