12 / 10 / 2024

SOM seminerinde sektörle ilgili sorular yanıtlanıyor!

SOM seminerinde sektörle ilgili sorular yanıtlanıyor!

SOM Değerlemenin Ocak ayında başlattığı Değer mi Değmez mi isimli bilgilendirme seminerlerinin dördüncüsü 07 Mayıs 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin Suadiye Parktaki toplantı salonlarında gerçekleştirilecek...




SOM Değerlemenin Ocak ayında başlattığı Değer mi Değmez mi isimli bilgilendirme seminerlerinin dördüncüsü 07 Mayıs 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin Suadiye Parktaki toplantı salonlarında gerçekleştirilecek. Seminerde; gayrimenkulün imar durumundan, tapu kaydında ipotek, haciz vb. gibi yasal kısıtlarının olup olmadığına,  krediye uygunluğundan doğru bağımsız birimin satın alınıp alınmadığına kadar kritik öneme sahip pek çok konu, yaşanmış örnek olaylarla birlikte aktarılacak.  Gayrimenkul almayı düşünen ya da gayrimenkulleri ile ilgili yeni yatırım planları olanlar,  [email protected] adresine iletişim bilgilerini yollayarak Değer mi Değmez mi seminerine ücretsiz olarak katılabilirler.

İstanbul, 25.04.2011

Gayrimenkul almayı düşünen bireysel yatırımcıları, karşı karşıya oldukları riskler konusunda bilgilendirmek üzere gerçekleştirilen Değer mi Değmez mi isimli seminer dizisi devam ediyor. 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, SOM Değerleme uzmanları, gayrimenkul satın alımında dikkat edilmesi gereken konular, yaşanması muhtemel sorunlar ve karşılaşılabilecek riskler hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

Dikkat! Satın alıp yerleştiğiniz daire, tapu kaydında komşunuza ait görünüyor olabilir

Kendi evinin sahibi olmayı düşünenlerin ya da yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyenlerin satın alma sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini çoğu kez bilmedikleri, kimi zaman da yanlış karar vererek sorunlu gayrimenkulleri satın alarak mağdur oldukları gerçeğinden yola çıkan SOM Değerleme, her ay ücretsiz bilgilendirme seminerleri düzenliyor. Seminerlerde; Doğru daireyi mi satın alıyorsunuz Mülkün devrine engel bir durum var mı Krediye uygun mudur Dairenin yasal büyüklüğü nedir Binanın ruhsatı ve iskanı var mıdır Kat irtifakı ve Kat mülkiyeti nedir Binanın manzarasında bulunan yeşil alana ilerde bina yapılabilir mi gibi farklı sorular yanıt bulurken, Satın alınan daire yerine, aslında tapuda komşuya ait görünen dairede oturulduğunun yıllar sonra fark edilmesi gibi ilginç yaşanmış örnek olaylara da yer veriliyor. 

SOM Değerleme tarafından düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu Değer mi Değmez mi semineri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz.


Geri Dön