26 / 05 / 2024

Son 8 gün kaldı! Denizbank’tan 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi!

Son 8 gün kaldı! Denizbank’tan 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi!

Denizbank, mobildeniz uygulamasından bankanın müşterisi olanlara tam 20.000 Türk lirasına kadar krediyi yüzde 0.99 faizle veriyor.



DenizBank’ın mobilden müşterisi olduktan sonra, kampanya devam ettiği sürece tüm kanallardan, avantajlı ihtiyaç kredisi oranlarından kredi alma hakkına sahip olunuyor. MobilDeniz uygluaması aracılığıyla kullanılacak krediler, diğer kanallarda elde edilen faiz avantajlarından, aylık yüzde 0,20 daha yüksek olacaktır. (Örnek; diğer kanalda yüzde 1,19 faiz alan bir müşterimiz, MobilDeniz kanalında, yüzde 0,99 faiz oranı görebilir).

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan, ilk defa Denizbank müşterisi olmuş olan ve kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince faydalanabiliyor. Denizbank’ın faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı konusunda son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkı bulunuyor.

Maksimum vadeler, yasal vade sınırlamaları gereği 100.000 TL üstündeki tutarlar için 12 ay, 50.000 TL– 100.000 TL arası miktarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki miktarlar için maksimum vade 36 aya kadar olacaktır.

Son 8 gün kaldı! Denizbank’tan 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi!

Başlangıçta, bir defaya mahsus kredi tahsis ücreti alınırken, kredi tutarının binde 5’i oranında tahsil ediliyor. Sigorta ve vergi dahil tüm ücretler toplamı, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden meydana geliyor.

Kredi talebi, Denizbank’ın politikaları kapsamında değerlendiriliyor  ve uygun olması halinde kullanıma açılabilir. Bankanın yaptığı değerlendirme sonrasında, başvurular olumsuz sonuçlanabilir ya da talep olunan tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Philips ambilight TV indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

 Karne hediyesi arayanlar Apple iPad 9.Nesil yüzde 10 indirimde! 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön