15 / 05 / 2024

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?



14 HAZİRAN ÇARŞAMBA ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar Fed faiz kararı öncesi altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın şu dakikalarda 1957 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1496 lira, çeyrek altın 2445 lira, yarım altın 4890 lira, tam altın fiyatı 9738 lira, Ata altın fiyatı 9993 lira ve gremse altın ise 24,310 liradan işlem görüyor.

Gram altın rekorun ucundan döndü: Yatırımcılar heyecanla o saati bekliyor!

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön