22 / 05 / 2024

Son dakika ek ödeme kararı! Milyonlarca personeli ilgilendiriyor! Yasal Mevzuat resmen başlatıldı

Son dakika ek ödeme kararı! Milyonlarca personeli ilgilendiriyor! Yasal Mevzuat resmen başlatıldı

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından, ek ödeme konusunda son dakika açıklaması geldi. Milyonları ilgilendiren konuda o personellere de ek ödeme verilecek. Yasal mevzuat resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar...



SON DAKİKA EK ÖDEME KARARI

YÖK Başkanı Erol Özvar şu açıklamayı yaptı: ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlyla, söz konusu iyileştirmelere matuf olarak yükseköğretim kurumlanna bağlı faaliyet gösteren kamu hastanelerinde çalışan sağlık personelinin herhangi bir hak kaybına uğramaması ve özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için Yükseköğretim Kurulumuz, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile iş birliği halinde bir yasal mevzuat çalışması başlatmıştır.

Düzenlemenin yapılmasıyla birlikte, güncellenmiş haliyle döner sermaye ek ödemesi uygulamasından, üniversite hastanelerinde çalışan öğretim elemanlarımız da yararlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. '' ifadelerine yer verdi.

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön