17 / 05 / 2024

Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

Maaşlar için ödenen promosyonlar, kamuda çalışanların yüzünü güldürüyor. Sağlık çalışanları başta olmak üzere birçok kamu kurumunun çalışanlarına, bankalar tarafından 20 bin TL’leri aşan promosyonlar verilirken, polisin ardından jandarmaya da müjdeli haber geldi!



Çalışan kesim, emekliler ve kamu görevi yapan personele, bu hayat pahalılığında promosyonlar adeta ilaç gibi geliyor.

JANDARMA, 27 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİNİ TOPLU ALACAK

Son olarak jandarma personeline de promosyon müjdesi geldi. Buna göre, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki subay, astsubay için de yapılan promosyon anlaşması ile bu personele 27 bin TL ödeme yapılacak.

Son olarak emniyet personeline yapılan 27 bin ve Milli Savunma Bakanlığı personeline yapılan 26 bin TL’lik promosyon anlaşmasının ardından, jandarmaya da müjdeli haber verildi.

Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre, jandarma personeli için 27 bin TL promosyon anlaşması yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personele 27 bin TL ve TSK personeline 26 bin TL promosyon anlaşması yapılmasının ardından, Jandarma Genel Komutanlığı’ndaki subay, astsubay başta olmak üzere, jandarma personeli için de promosyon ödemesi haberi geldi.


Geri Dön