25 / 07 / 2024

Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

Maaşlar için ödenen promosyonlar, kamuda çalışanların yüzünü güldürüyor. Sağlık çalışanları başta olmak üzere birçok kamu kurumunun çalışanlarına, bankalar tarafından 20 bin TL’leri aşan promosyonlar verilirken, polisin ardından jandarmaya da müjdeli haber geldi!




Bundan önce, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bünyesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli için 26 bin TL promosyon ödemesi yapılmıştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, maaş ödemeleri, bankacılık hizmetleri ve personele ödenecek promosyona ilişkin olarak Türkiye Vakıflar Bankası ile 1 Ocak 2023  ila 31 Aralık 2025 tarihleri arasında uygulanmak üzere protokol imzalandığı belirtilmişti.

 Son dakika gelişmesi! Jandarmaya 27 bin TL promosyon müjdesi!

Bu anlaşmaya göre, TSK personeline 3 sene için tek seferde 26 bin TL toplu promosyon tutarının Ocak 2023’te yatırılması kararlaştırılmıştı.

Bunun dışında Sağlık Bakanlığı bünyesindeki çalışanlara, TSK personeline ve polislere de toplu şekilde 20 bin TL üzerinde promosyon ödemeleri gerçekleşmişti.

SÖZLEŞME MART AYINDA BAŞLAYACAK

Bu gelişmelerin ardından JGK bünyesindeki personel de kendileri için gelecek müjdeli haberi beklemekteydi. İşte sevindiren o haberi duyuran TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, ayrıca bu promosyonun yatırılacağı tarihi de bildirdi.

Seki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, JGK’nın Ankara’da ilk toplantıyı Halkbank ile yaptığını vurgulayarak, mevcut protokolün şubatta biteceği için, yeni sözleşmenin Mart ayında başlayacağını duyurdu.


Geri Dön