02 / 05 / 2024

Son dakika! Orta gelirliye konut projesinin detayları belli oldu

Son dakika! Orta gelirliye konut projesinin detayları belli oldu

İktidara yakın gazeteci orta gelirliye konut projesinin şartlarını katıldığı televizyon programında açıkladı.



Dar gelirliye konut projesine rekor sayıda başvuru gelmiş hükümet yeni bir kampanya ile bu taleplere de yanıt verileceğini açıklamıştı. İktidara yakınlığıyla bilinen CNNT Türk  Ankara  Temsilcisi Zafer Şahin, orta gelirliye konut projesi müjdesini iki bakanın ortak basın toplantısından önce açıkladı. Şahin 4 Ocak'ta Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum7un ortak basın toplantısıyla açıklayacağı Orta Gelirliye Konut Projesinin detaylarını açıkladı.

HAZİNE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hazine ve Maliye Bakanlığı Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası 4 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da Ankara’da açıklanacağını yazılı bir açıklama ile duyurmuştu. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir süredir üzerinde çalışılan ve son şekli verilen “Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası”na ilişkin detayların 4 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da Ankara’da yapılacak ortak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacağı ilan edilmişti.

İŞTE DETAYLAR

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön