07 / 07 / 2024

Son dönemlerin en bomba indirimi Migros'tan geldi! Yüzde 50 avantajlı kampanyayı kaçırmayın

Son dönemlerin en bomba indirimi Migros'tan geldi! Yüzde 50 avantajlı kampanyayı kaçırmayın

Türkiye'de devamlı olarak yükselen enflasyon ile ürünlerin ücretinde da devamlı yükseliş seyrediliyor. Her ay zam gelen ürünler karşısında çalışanların aylığı da nazaran düşüyor. Yükselen enflasyona karşı zam alan tuvalet kağıdında ise yeni indirimli ücret haberimizde.



MİGROS SANAL MARKETTE DEV KAMPANYA

Küreselde meydana gelen olaylardan etkilenen Türkiye'de ücretler devamlı olarak yükselmeye devam ediyor. Çalışan vatandaşların aylığı yükselen enflasyon ile beraber zamlanan ürünlerin karşısında erimeye devam ediyor. ASrka arkaya gelen zamlar neticesinde beli bükülen vatandaşların alım gücü düşüş gösterdi.

2022 senesinin en çok zamlanan ürünlerinden olan temel gereksinim ürünü tuvalet kağıdında marketler aracılığın ile devamlı indirim yapılıyor. vatandaşın omuzundaki yükü azaltmak sebebiyle yapılan indirimlere Migros Sanal Marketten yenisi ilave edildi. Sunulan tuvalet kağıdı indirimi ile ayrıntılar da paylaşıldı.

Son dönemlerin en bomba indirimi Migros tan geldi! Yüzde 50 avantajlı kampanyayı kaçırmayın

TUVALET KAĞIDINDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Migros Sanal Market aracılığı ile paylaşılan tuvalet kağıdı indirimi ile beraber vatandaşlar üst üste siparişlerini veriyor. Stoklarda azalan tuvalet kağıdı ile elini çabuk tutan almayı başarıyor.

Kısa zaman için gelen kampanya içeriğince tuvalet kağıdı ücreti yarı fiyatına kadar geriledi. Öncesinde 69,90 TL'ye satılan tuvalet kağıdı yapılan yüzde 50 indirimin ardından 34,90 TL'ye kadar gerileme kaydetti.


Geri Dön