09 / 05 / 2024

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Namaz Dağı bölgesinde Şırnak-1 kuyusunda sondaj çalışması için start verildi.



Son zamanlarda sadece petrolün değil yeni kömür rezervlerinin de bulunduğunu ifade eden Bilgin, bu kapsamda sanayi bölgesinde faaliyete geçecek alanda 50 firmanın eleme paketleme tesisini kurarak 1500 kişiye istihdam sağlayacağını sözlerine ekledi.

Daha sonra petrol arama sahasında kurban kesildi ve dua edildi. AA

Öte yandan Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Ağzıkaraca Mahallesi'nde, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 1948 yılında 'Petrol yok' diyerek kapatılan 2 bölgede çalışma yapılması kararlaştırıldı. Bunun üzerine kuyu ve sondaj borularının kısa süre içinde yeniden aktif hale gelmesi için start verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön