05 / 05 / 2024

Sonunda bu da oluyor: A-101 banka işine de el attı!

Sonunda bu da oluyor: A-101 banka işine de el attı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), süpermarketler zinciri A-101'in banka kurmasına onay verdi.



DİJİTAL BANKA NEDİR?

Dijital bankacılık, banka müşterilerinin şubelerine gitmeden cep telefonu tabletler ve bilgisayar aracılığı ile dijital kanallardan tanımlanan hizmetleri kullanmasına verilen isimdir. Dijital bankacılık iki yönlü de büyük bir avantaj sağlıyor.

Banka müşterileri her türlü işlemleri için bankaya gitmek zorunda kalırken dijital bankacılık aracılığı ile 7/24 işlemlere ulaşabilme imkanı veriyor. Diğer yandan bankaların da şube iş yüklerinin de azalmasında önemli bir rol oynayan dijital bankacılık güvenlik açısından da müşterileri rahatlatacak önlemlere sahipler.

AHMET YAŞAR AYDIN KİMDİR?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editörün Notu: Bu haber 21 Ağustos 2022, saat 22.29'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise bin 38 TL değerindedir.

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...

"Dolar 20 TL'yi aşacak" diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön