06 / 07 / 2024

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Şimdi ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek müjdeli haber Halkbank tarafından geldi. Halkbank’tan %1.20 faizle konut kredisi.



Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Konut kredisinden kimler faydalanabilir?

Halkbank tarafından oluşturulan Hesaplı Evim özel faiz oranlarından bankanın belirlemiş olduğu bazı şeylere sahip olan kişiler yararlanabilir. 

Taksit tutarı kadar hesap açtıran, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermiş olan, Banka hesabıyla kredi kartına sahip olan, internet bankacılığı kullanan, hayati önem taşıyan sigortaları yaptıran örneğin hayat sigortası, DASK, kaza sigortası, her şeye hazırım ferdi, cankurtaran sağlık sigortası gibi sigortaları yaptırmış müşteriler konut kredisinden faydalanabilir. Bunun yanı sıra Hesap Bankacılık Masraf Paketine sahip olan müşterilerde kredi imkanından faydalanabilir.

Depreme karşı güçlendirme yapmak pahalı mı? Hane başına kaç liraya çıkıyor?

İstanbul'da riskli binalar taşınıyor! Bakan Kurum resmen açıkladı: Tam 1 milyon 500 bin konut...

Kartal Crown Plaza lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön