16 / 05 / 2024

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Şimdi ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek müjdeli haber Halkbank tarafından geldi. Halkbank’tan %1.20 faizle konut kredisi.



Ev sahibi olmak isteyen bu düşüncesini erteleyenler için harika bir fırsat olan Hesaplı Evim Konut Kredisi imkânı geldi. Bütçenize en uygun vade ödeme seçeneğini kullanarak ev sahibi olma imkânınız artık var.

Binlerce insan ev sahibi olmanın hayalini kurarken, hallerinize o kadar da uzak olmadığınızı gösteren banka teklifi Halkbank’tan konut kredisi hakkındaki bilgilendirmeleriyle meydana geldi. Tamamen size özel birçok avantajı bulunan, düşük faiz oranları sunan konut kredisi ile taksitlerinizi bile kendiniz belirleyeceğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Konut kredisi maliyet oranı

Halkbank’tan evi sahibi olmak isteyenler için sunulan konut kredisi imkânı yüzleri güldürürken merak edilen detayları da akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Konut Kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler yıllık maliyet oranları konusunda meraka düştü. Konut kredisi için yıllık olarak maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti, ipotek, tesis ücreti, ekspertiz ücreti ve içerisindeki bütün vergileri kapsamaktadır. Toplam maliyet oranları tamamen örnek vade ve tutarı üzerinden müşteri lehine olacak şekilde hesaplanmıştır.

Karşınıza çıkabilecek diğer masraflarda şu şekilde belirlenmiştir: Ekspertiz ücreti 3.500 TL İpotek tesis ücreti 700 TL olacak cüzi bir miktar. Ekspertiz için verilen ücret avans olarak tahsis edilirken, konutun sahip olduğu lokasyon ve metrekareye göre de değişiklik gösterebilmektedir. Tahsis ücreti, Banka Sigorta Muamele Vergisi’nden muaftır.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön