12 / 10 / 2024

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'den sertifikalarını aldılar!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'den sertifikalarını aldılar!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli profesyonelleri, 21 Mart06 Nisan tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından gerçekleştirilen sertifika programına yoğun  ilgi gösterdi




Gayrimenkul sektörünün deneyimli profesyonelleri 21 Mart 06    Nisan 2011de Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması, Satışı ve Kiralanması Sertifika Programına yoğun  ilgi gösterdi.

Katılımcılar 06 Nisan 2011de düzenlenen sertifika töreninde, sertifikalarını    programın kapanış dersini de veren Soyak Holding CEOsu M. Emre Çamlıbelden aldılar.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması, Satışı ve Kiralanması Sertifika Programı, sürekli kendini yenileyen ve büyüyen gayrimenkul sektöründeki uzmanların yetkinliğini geliştirmek, sektör profesyonellerine farklı bakış açıları ve yetkinlikler kazandırmak ve sektöre yeni katılanların uyum sürecini desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması, Satışı ve Kiralanması Sertifika Programı na katılan Soyak Holding, gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması, satışı ve kiralanması ile gayrimenkul fizibilitesi konusundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak katılımcıların sektöre farklı bir bakış açısından bakmasını sağladı. Soyak Holdingin yatırımcı bakış açısını ve üst yönetim yaklaşımını da paylaşan Soyak Holding CEOsu M.Emre Çamlıbel Gayrimenkul sektöründe 50 yıldır hem Türkiyenin hem sektörün gelişimine paralel çok önemli deneyimler kazandık. Bu deneyimlerimizi, fırsat bulduğumuz her eğitim zemininde paylaşmak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak bizi çok zenginleştiriyor. Bu programda da değerli bir çok katılımcıyla bir arada bulunmaktan  çok mutlu olduk dedi.

Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları, 19 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olanGayrimenkul Geliştirmede Yeni Eğilimler: Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri Sertifika Programı  ile devam edecek.


Geri Dön