08 / 05 / 2024

Soyak Şelale ve Göztepe Konutları’nda yaza merhaba partisi!

 Soyak Şelale ve Göztepe Konutları’nda yaza merhaba partisi!

Firma: Soyak Yapı

Soyak’ın İstanbul Ümraniye’de yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri ve Göztepe’deki ilk özel toplu konut projesi Soyak Göztepe Konutlarında müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenlikleri gerçekleştirdi




Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyak’ın İstanbul Ümraniye’de yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri ve Göztepe’deki ilk özel toplu konut projesi Soyak Göztepe Konutlarında müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenlikleri gerçekleştirdi. 

Özgün, Grup Gündoğarken, Nuri Karaer, 5 Oda Müzik Grubu ve İskender Doğan Konserleri ile en güzel şarkıların seslendirdiği şenliklerde, site sakinleri eğlenceye doydu. 


İstanbul Ümraniye’de Soyak Yenişehir Projesi kapsamındaki 1000 konutluk Şelale Evleri ve İstanbul Göztepe’de 1536 konuttan oluşan Soyak Göztepe Konutları konuklarına unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı. Sakinlerine evden uzaklaşmadan tatil ve spor yapma olanağı sunan sitelerin keyifli bahçelerinde gerçekleşen Yaza Merhaba Şenlikleri; Özgün, Grup Gündoğarken, Nuri Karaer, 5 Oda Müzik Grubu ve İskender Doğan’ı ağırladı. 


Müzik dünyasının sevilen isimlerinin ünlü şarkılarına tüm konuklar eşlik etti. Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü, 7’den 70’e tüm konukların keyifli vakit geçirdiği şenliklerde, farklı lezzetler sunan stantlarsa beğeni kazandı. Gün boyu DJ eşliğinde müzik ve dansın sürdüğü sitelerde çeşitli yarışmalar ve turnuvalar düzenlendi, dans gösterileri gerçekleşti. Çocukların bale ve folklor gösterileri sunduğu partilerde, Soyak Yenişehir Şelale Evleri’nden ve Soyak Göztepe Konutlarından tüm sakinler yoğun katılım gösterdi.


Farklı yaşam alanlarıyla kent yaşamına farklı bir soluk getiren ve projeler tamamlandıktan sonra sosyal yaşamın ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine de destek olan Soyak da, Şelale Evleri şenliğine “Soyak Evo Star” , Göztepe Soyak Konutları şenliğine “Soyak Park Aparts” stantları ile yer aldı. 



Soyak’ta kampanyalar sürüyor!


Halkalı’da yeşil ve maviyi huzurla buluşturan  Soyak Park Aparts’da, %5 peşinat ve %0 faiz oranıyla “daha az ödeyerek” daire sahibi olunabiliyor. Ya da dileyenler evlerini şimdi alıp ödemeyi oturmaya başladıktan sonra yapabilme imkânına sahip olabiliyorlar. 

Farklı ev seçenekleri ile her zevk ve beğeniye hitap eden 1000 konutluk Soyak Evostar’daysa 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0.89 faiz oranıyla dileyenler, evlerini şimdi alıp 12 ay sonra ödemeye başlayabiliyorlar. 


www.soyak.com.tr


Geri Dön