30 / 04 / 2024

Soyak Siesta bünyesinde 2 bin 244 ev barındırıyor!

Soyak Siesta bünyesinde 2 bin 244 ev barındırıyor!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi, yüksek standartlı projelerin mimarı Soyak, Karşıyaka’da doğayla iç içe, konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden projesi Soyak Siesta ile benzeri görülmemiş bir ödeme kolayl




Soyak Siesta, mutlu ve huzurlu bir yaşam vaat ederken ödeme kolayları ile de görülmemiş fırsatlar sunuyor. 60 ay yüzde 0 faiz avantajı ile herkesi ev sahibi yapmayı arzu eden Soyak Siesta, hemen teslim deniz gören daireleri ile  İzmir  Karşıyaka’da hayata renk ve enerji katarken huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını da açıyor.


Körfez manzarasından maksimum derecede yararlanan 2 bin 250 konuttan oluşan ve fonksiyonelliğin, mimari estetikle birleştiği ‘az katlı bina’ konseptiyle İzmir’de kent yaşamına farklı bir soluk getiren Soyak Siesta; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireleri ile her zevke ve beğeniye hitap ediyor. 


Peyzaj tasarımı; kaktüs bahçeleri, palmiye, zeytin ağaçları, İzmir mimozası gibi renkli bitkilerle Akdeniz kültürünü yansıtırak sakinlerine huzurlu bir yaşam vaat eden projede, çevre dostu bina yaklaşımıyla da yaşama değer katılıyor.


Yeşil çatı uygulaması bulunan Soyak Siesta’da enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamalar ise ısınma ve aydınlatma, aidat gibi tüm giderler konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Gereksiz hacimlerin kaldırılarak ideal ölçülerde tasarlanan evlerde oturan Soyak Siesta sakinleri daha az ödüyor.


Şehrin ortasında tatil köyü gibi yaşam


İzmir-Çanakkale yolu ile çevre yolunun kesiştiği noktada ulaşımı her yöne çok kolay olan bir bölgede şimdilik 3 etap tamamlandığında 5 etap da 1424 + 820 = 2 bin 244 evlik bir proje olarak hayata geçiyor. 


1. etapta 761 konut Nisan 2011'de; 2. etapta 320 konut Haziran 2012'de teslim edilmiş. 3. etapta 343 konut Kasım 2012'de teslim edilecek. 4. ve 5. etapta da 820 konut ve ticaret merkezi proje aşamasında. Proje bize 1+1, 2+1, 3+1 teraslı olmak üzere 4 tip ev sunuyor.


Dairelerde standart olarak;


-PVC doğrama ve çift cam


-Doğalgaz alt yapısı hazır (Kombi ısıtma)


-Klima alt yapısı


-Kullanıma hazır banyo ve mutfak (beyaz eşyalar hariç)


-Daire başına bir otopark Sosyal olanaklar


-Açık havuzlar


-Kafeteryalar B Fitness çenter


-Açık teraslar


-Havuzbaşı aktiviteleri ve güneşlenme alanları


-Çocuk oyun alanları


-Basketbol sahası


-Tenis kortu



Ulaşım çok kolay


Soyak Siesta’nın 320 konuttan oluşan 2. etabı Haziran 2012’de tes¬lim edildi, 343 konuttan oluşan 3. etabının ise Kasım 2012’de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Dairelerin hızla tükendiği Soyak Siesta sakinlerine; maksimum güvenlik, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar ile sosyal olanaklar sunuyor. İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.



Habertürk



Geri Dön