13 / 05 / 2024

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...



Soytaş Foça projesi, az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House'lardan meydana geliyor. Yeni normale göre tasarlanan projede, zeytin ağaçlarının gölgesinde ve meşhur Foça otlarının kokusu eşliğinde doğa ile iç içe bir yaşam sunuluyor. 

İzmir’in Karşıyaka, Bornova ve Konak gibi iş ve yaşam merkezlerine yakın bir konumda yükselen proje, geniş sosyal alanlara sahip. Çocuk dostu bir proje olan Soytaş Foça'da, çocuk oyun bahçeleri, jimnastik alanları bulunuyor. Projede, kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi pek çok farklı sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje!  

Soytaş Foça projesi Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika mesafede yükseliyor. 

Soytaş Foça villa fiyatları Ekim 2022

Soytaş Foça projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon 600 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://soytasfoca.com/

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  


Geri Dön