30 / 04 / 2024

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 



Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde, villa tarzında 1 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Projede, az katlı konutlarla güvenlik ön planda tutuluyor. 

Soytaş Foça projesinde her ünitede kendine özel bahçe yer alıyor. Doğayla iç içe, güvenli yaşam alanlarına sahip olan Soytaş Foça projesi, rahatlık ve konforu masmavi Foça koylarında konut sahiplerine sunuyor. 

Soytaş Foça nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran da! 

Benzersiz manzarası ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Soytaş Foça projesinde, hem rahat bir yaşam hem de kazançlı bir yatırım imkanı sunuluyor. 

Projede, deprem güvenliği, krediye uygunluk, kişiye özel ödeme planları, kiralama ve yeniden satış desteği,
hemen tapu ve Haziran 2023 teslim fırsatı sunuluyor. 

Tertemiz bir havada, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesi ve meşhur Foça otlarının kokularının arasında yükselen Soytaş Foça projesi 150 dönümlük arazide konumlanıyor. 

Kompakt yaşam alanları, yeşillikler içindeki geniş ve ferah bahçeleri, masmavi koyu, siteye özel plajı ve tüm sosyal imkanları ile ev sahiplerine dört mevsime uygun eşsiz bir villa yaşamı sunan proje, İzmir'de Eski Foça ile Yeni Foça arasında hayata geçiriliyor. 

Soytaş Foça nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran da! 

Az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House'ların yer aldığı Soytaş Foça'da kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına da yer verilliyor. 

Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika mesafede bulunan proje, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Web: http://soytasfoca.com/

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!


Geri Dön