13 / 05 / 2024

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!



Geçtiğimiz hafta, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret etmiş ve çeşitli taleplerde bulunmuştu.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Bakan Bilgin’e, 3600 ek gösterge, sözleşmeli personele kadro, ek zam, vergi dilimleri başta olmak üzere kamu personelinin taleplerini ilettiklerini söylemişti.

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

TÜM SÖZLEŞMELİLER KADROYA ALINSIN TALEBİ

Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, Bakan Bilgin’e tüm sözleşmelilerin kadrolu olması yönünde taleplerini ilettiklerini belirterek, “Talebimiz tüm sözleşmelilerin kadroya alınması yönünde. TRT ve PTT'de çalışan arkadaşlarımız kadroda olmalı. Alınacak sözleşmelilerin tamamı kadroya geçirilecek. Hiç kimse dışarıda kalmadan talebimizi paylaştık" ifadelerini kullanmıştı.

KABİNE TOPLANTISININ DA ANA GÜNDEM MADDELERİNDEN

Diğer yandan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor.

Kabinenin gündemi oldukça yoğun. Gündem maddeleri arasında başta Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olmak üzere sözleşmeli personele kadro verilmesi konusu da yer alıyor.

Orman Genel Müdürlüğü tarih verdi! 249 sözleşmeli personel alınacak... Çalışmak isteyenler bu habere baksın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön