17 / 05 / 2024

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...



Bunun yanı sıra, gayrimenkulden turizme, enerjiden perakendeye kadar farklı sektörde faaliyet gösteren Artaş Grubu da Borsa İstanbul'a geldiğini duyurdu. Bu kapsamda, GYO kuracak olan Artaş Grubu, kira gelirlerini her üç ayda bir temettü olarak dağıtacak. 

SPK dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projesinin gerekli onayların alınmasının ardından Ekim ayı gibi hayata geçirileceğine dikkat çekti. 

"Kira gelirlerimizi vatandaşımızla paylaşacağız. Böylece bizim hisselerimiz diğer GYO’lardan çok daha cazip olacak" diyen Çetinsaya, ara sıra temettü veren bir GYO olmayacaklarına dikkat çekti. 

Küresel piyasalar yönünü pozitife çevirdi! Altın dolar ve borsada son durum!

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli aylığı, kıdem tazminatı, hasta yardımı kaç TL oldu? Son dakika rakamları geldi! 

BİM'de 12 parça kahvaltı seti 299 TL'ye, Fakir 4 ürün bir arada çeyiz paketi 2.699 TL'ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön