16 / 05 / 2024

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 zamları açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 zamları açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı ne kadar olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın...



Ahaber'de yer alan habere göre, söz konusu toplantıda yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret artışı da görüşüldü. Ayrıca toplantıda söz konusu fiyat artışları ile ilgili konular da masaya yatırıldı.

Konuyla ilgili bazı önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aralık-ocak aylarının enflasyonda yol açtığı kamburun bu artışların bir süre sonra yetersiz kalmasına neden olduğunu tespit ettiklerini dile getirerek, bunun üzerine arkadaşlarımızdan hemen gereken hazırlıkları yapmaya başlamalarını talep ettiklerini belirtmişti.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 zamları açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 zammı ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşiyor. TÜİK tarafından duyurulan enflasyonu değerlendiren SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023 tarihine ne kadar zam yapılacağını da söyledi.

Milyonlarca memur ve emeklinin merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 zammı ile ilgili ilk detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TÜİK tarafından resmen açıklanan enflasyon verileriyle ilgili önemli açıklamalar yapan SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023 tarihine ne kadar zam yapılacağını da açıklamıştı.

Emekli zamlarına baktığımız zaman son 2 aylık enflasyon rakamları ile güncel bir oran ortaya çıkıyor. Peki emekli zamları için 2 aylık olarak hesaplamaya bakıldığında ne kadar zam yapılması bekleniyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön