04 / 05 / 2024

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri merakta! Yeni emekli ikramiyesi ne kadar?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri merakta! Yeni emekli ikramiyesi ne kadar?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri merakla soruyor. Yeni emekli ikramiyeleri ne kadar olacak? İşte detaylar!



Geçtiğimiz günlerde açıklanan memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlar ile birlikte  2023 Kurban ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri için araştırılıyor. Emekliye yılda 2 kere yatan bayram ikramiyesinin bu yıl kaç TL olacağı, zam gelecek mi sorularına yanıt arıyor. 2023 yıl bayram ikramiyeleri ile ilgili tüm araştırılan ayrıntılar…

2022 YILI BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR YATTI?

2023 asgari ücretin açıklanması, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar derken milyonlarca vatandaş emekli ikramiyesi tutarının ne kadar olacağını merak ediyor. Emekli bayram ikramiyesi zammı yeni yılda artış gösterip göstermeyeceğine dair henüz açıklanmış bir bilgi yok. Geçtiğimiz yıl yani 2022 yılında bayram ikramiyesi iki kere olmak üzere 1100 TL emeklilere ikramiye ödemesi yapılmıştı.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ YATACAK MI?

Kurban ve Ramazan Bayramından hemen önce emeklinin cebine girecek olan ikramiyenin 2023 yılında da bayramdan bir hafta öncesi yatırılacağı düşünülüyor. Emeklilerin bir kısmı da emekli ikramiye konusunda sorular soruyor. İşte emekli ikramiyesi veren bankalara dair detaylar…

AKBANK VE DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI!

Akbank ve Denizbank üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlarda başvuru şartlarına uygun bulunmaları halinde kredi ödemelerini gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi almak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilecek ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılır. Akbank ve Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen emekli kişilere 30000 TL ödeme gelir belgesiz olarak sağlanır. Akbank mobil uygulaması ile yani Akbank Direkt uygulamasıyla ve Denizbank, mobil uygulaması olan Deniz mobil üzerinden de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankaların resmi internet sayfalarına giriş yapıp, kampanya ayrıntıları hakkında detaylı bilgilere erişebilir ve emekli maaşınızı bu bankalara taşıyıp, kredi almak istiyorsanız, daha yüksek limitlerde kredi ve emekli promosyonu alabilirsiniz.

Aile destek ödemeleri ocak ayın kaçında yatıyor? Ocak ayında aile destek parası yatacak mı?

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön