27 / 04 / 2024

Starlet Rezidans Kadıköy'de 550 bin dolara 4+1 daire!

Starlet Rezidans Kadıköy'de 550 bin dolara 4+1 daire!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Starlet Rezidans

Yalnızca 4+1 dairelerin tasarlandığı Starlet Rezidans Kadıköy projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Çolakoğlu İnşaat'ın imzasını taşıyan Starlet Rezidans Kadıköy'de Sahrayıcedid bölgesinde hayata geçiriliyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Sahrayıcedid bölgesinde hayata geçirilen  Starlet Rezidans  projesi  Çolakoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Starlet Rezidans projesi 40 adet konuttan meydana geliyor.


Tek blok halinde yükselen Kadıköy Starlet Rezidans projesi 20 katlı olarak inşa ediliyor. Kadıköy Starlet Rezidans projesinde tüm daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kadıköy Starlet Rezidans daire alanları 210 metrekare olarak belirlendi.


Çolakoğlu İnşaat Starlet Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. Kadıköy Starlet Rezidans teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirtiliyor. Starlet Rezidans Kadıköy fiyat listesi 550 bin dolar ile 775 bin dolar arasında değişiyor.


Birkaç güne kadar satış ofisi hazırlanacak olan Starlet Rezidans Kadıköy projesi içerisinde açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, peyzaj düzenlemesi, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Özel tasarımlı mutfak dolapları ve ankastre cihazların yer alacağı Çolakoğlu Starlet Rezidans projesinde merkezi yerden ısıtma sistemi, otomatik panjur, katlar arası ses ve ısı izolasyonu, her daireye özel tasarım portmanto gibi özellikleri bulunuyor.


Starlet Rezidans Kadıköy nerede?

Starlet Rezidans Kadıköy adres : Sahrayıcedid Mümin deresi sokak No:22 Kadıköy İSTANBUL


Starlet Rezidans Kadıköy de 550 bin dolara 4+1 daire!


Starlet Rezidans Kadıköy iletişim

Telefon: 0 216 347 45 45

Web adresi: http://www.colakogluinsaat.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön