10 / 05 / 2024

çolakoğlu inşaat kadıköy

çolakoğlu inşaat kadıköy

Yalnızca 4+1 dairelerin tasarlandığı Starlet Rezidans Kadıköy projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Çolakoğlu İnşaat'ın imzasını taşıyan Starlet Rezidans Kadıköy'de Sahrayıcedid bölgesinde hayata geçiriliyor...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadıköy'de faciadan dönüldü! İnşaat plakaları devrildi!

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Caddebostan mevkiinde bir inşaatın demir plakaları aşırı rüzgardan sokağa devrildi. Bir araç demir plakalar altında kalırken kimseye zarar gelmemesi nedeniyle faciadan dönüldü.

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

çolakoğlu inşaat kadıköy Haberi

çolakoğlu inşaat kadıköy


İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Sahrayıcedid bölgesinde hayata geçirilen Starlet Rezidans projesi Çolakoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Starlet Rezidans projesi 40 adet konuttan meydana geliyor.


Tek blok halinde yükselen Kadıköy Starlet Rezidans projesi 20 katlı olarak inşa ediliyor. Kadıköy Starlet Rezidans projesinde tüm daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kadıköy Starlet Rezidans daire alanları 210 metrekare olarak belirlendi.


Çolakoğlu İnşaat Starlet Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. Kadıköy Starlet Rezidans teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirtiliyor. Starlet Rezidans Kadıköy fiyat listesi 550 bin dolar ile 775 bin dolar arasında değişiyor.


Birkaç güne kadar satış ofisi hazırlanacak olan Starlet Rezidans Kadıköy projesi içerisinde açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, peyzaj...