09 / 07 / 2024

Starlink globale çıktı! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Starlink globale çıktı! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

SpaceX'in uydu İnternet hizmeti Starlink, küresel bir abonelik sunuyor. Türkiye'de açılacak mı? Ayrıntılar için buraya tıklayın.



Starlink, tüm ödemelerin ABD doları cinsinden yapılmasını zorunlu kılar. Kitler Amerika Birleşik Devletleri dışından satın alınmış olsa bile tüm yerel gümrük ve yasal gerekliliklere uyulması gerektiğini lütfen unutmayın. Yine gümrük vergileri ve vergiler müşterinin sorumluluğundadır.

Bu küresel bir hizmettir, ancak sipariş vermeden önce kapsam haritasını kontrol etmelisiniz. Starlink henüz Türkiye'de hizmete girmedi, bu nedenle global roaming hizmetlerine ülkemizde erişip erişemeyeceğinizi bilmiyoruz. Ancak komşu ülkelerin Starlink'i desteklediği göz önüne alındığında, küresel dolaşım hizmeti ile Türkiye'ye gelmeleri mümkündür.

Uydu İnternet hizmetlerinin olası sorunları olduğunu ve müşterilerin zaman zaman bağlantı sorunları yaşadığını unutmamak önemlidir. Ancak şirketin bağlantıyı iyileştirdiğini ve gecikmeyi azalttığını biliyoruz. 

NEWS: Starlink is testing a new "Global Roaming Service" for $200/mo, plus the standard $599 for Hardware. Will they offer this as an add-on for $65/mo like portability? @RealTeslaNorth @MarcusTuck3 http://t.co/c2vQhtOUL8 pic.twitter.com/kiLMsMkhDY

— Nathan Owens (@VirtuallyNathan) February 17, 2023
6.4 büyüklüğünde Hatay depremi sonrasında AFAD ve EMSC’den tsunami uyarısı!
Halkbank Paraf kartı olanlar acilen baksın! Bankadan son dakika açıklaması! 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!
Konteyner evler ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geri Dön