16 / 05 / 2024

Sterlin dolar ve euroyu solladı geçti

Sterlin dolar ve euroyu solladı geçti

İngiltere'de eski maliye bakanı Kwasi Kwarteng'in görevden alınmasının ardından sert düşüş yaşayan sterlin, atanan yeni bakanın açıklamaları ve İngiltere Başbakanı Liz Truss’ın ekonomi paketinde daha fazla geri adım atabileceği beklentisi sonrası değer kazandı.



STLERLİN DEĞER KAZANDI

Yeni haftanın ilk işlem gününde Truss’ın ekonomi paketinde daha fazla geri adım açıklayabileceği beklentisiyle dolar karşısında yüzde 2'nin üzerinde değer kazanan sterlin pozitif seyrine bugün de devam ediyor. Sterlin/dolar paritesi şu dakikalarda 1.1401 seviyesinde değerleniyor.

STERLİN BUGÜN NE KADAR? 19 EKİM 2022 STERLİN KURU

Sterlin 19 Ekim 2022 günü piyasalarda yakından takip ediliyor. Sterlin bugün şu dakikalarda alış fiyatı, 20,82 TL, satış fiyatı ise 20,92 TL'deb işlem görüyor.

Sterlinde son dakika gelişmesi! Sterlin sahalara geri dönüyor

Dolar piyasaları sallamaya devam ediyor! Sterlin ve yen tekrar dip seviyelerde

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön