30 / 04 / 2024

Stokçuluğa 2 milyon TL ceza geliyor!

Stokçuluğa 2 milyon TL ceza geliyor!

AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ziyareti dönüşü sonrası yaptığı, “Stokçuların üzerine ciddi manada gideceğiz. Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız” açıklama sonrasında harekete geçti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyareti dönüşü sonrasında yaptığı "Stokçuların üzerine ciddi manada gideceğiz. Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız" açıklamasından sonra konuyla ilgili olarak yeni yasa teklifini hazırladığı bildirildi.

Stokçuluğa 2 milyon TL ceza geliyor!

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre, toplamda 9 maddelik torba teklif Meclis'e sunuluyor. Buna göre, 6585 Sayılı Perakende yasasında bazı değişiklikler yapacak yasa teklifiyle piyasada darlık yaratıcı, piyasa dengesini ve serbest rekabeti bozucu faaliyetler ile tüketicinin mallara ulaşmasını engelleyici faaliyetler yapan üreticiler, tedarikçi ve perakende işletmelere verilen ceza, 2 milyon liraya çıkarılacak.

İzmir'de stokçuluk yapan otomotiv bayisine idari para cezası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön