02 / 05 / 2024

Su faturalarında şok gelişme! Zam geliyor...

Su faturalarında şok gelişme! Zam geliyor...

2022 yılına girilmesi ile birlikte akaryakıt, doğalgaz, elektrik ve gıdaya peş peşe zamlar geldi. Vatandaşlar gelen zamlar karşısında şaşkına dönerken, şimdi de su faturalarına zam geleceği konuşuluyor.



2022 yılında akaryakıt, doğalgaz, gıda ve elektrikte yaşanan büyük zamlardan sonra bir kötü haber daha verildi. Su faturalarına zam gündemde... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) 1. Olağanüstü Genel Kurulu, zam gündemi ile 16 Şubat 2022 tarihinde toplanacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  kurul, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine 16 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’te Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde toplanacak.

Su faturalarında şok gelişme! Zam geliyor...

Kurulda 2022 su satışı ve kullanılmış su bertaraf fiyat tarifesi teklifleri, 2022 kırsal mahalle ve su satış tarifesi teklifleri, ek ödenek teklifi ve 2022 yatırım programı revizyon teklifi görüşülecek. Mecliste görüşülecek gündem maddeleri için meclis üyelerine davetiye gönderildiğinin bilgisi geldi. Öte yandan kentte su fiyatları 15 Aralık 2021 tarihinde yüzde 17,80 arttı.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

İSKİ’den son dakika açıklaması: Suya zam değil indirim geldi!

Döviz kurlarında son durum!

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön