23 / 05 / 2024

Sultan Koru Zekeriyaköy Residence'ta 549 bin dolara bahçe dubleksi!

Sultan Koru Zekeriyaköy Residence'ta 549 bin dolara bahçe dubleksi!

İstanblue İnşaat projesi olan Sultan Koru Residence, Zekeriyaköy'de yükseliyor. 2012 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan proje ortak alanda açık yüzme havuzu ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize yer ayırıyor



Sultan Koru, konum itibarı ile şehrin hem içinde hem de karmaşasından uzakta inşa edilen, özellikle bloklar arası site peyzaj alanlarının fazlalığı ile farklılaşan özel bir proje.

Zekeriyaköy Ormanları'nın içinde konumlanan ve insanların beklenti eşiğini yükseltip hayallerinin üstünde bir yaşam sunan Sultan Korusu Residence, Osmanlı kültürü ışığında dingin, görkemli ve huzurlu hayatın kapılarını açıyor.

İstanbulun merkezine sadece 18 kilometre olan, ana arterlerine en yakın villa projelerinden biri olan Sultan Korusu Residence, Sarıyere 4 kilometre, İstinye Park AVM 8 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, Zincirlikuyu 14 kilometre, Beşiktaşa 17 kilometre mesafede yer alıyor.

Sultan Koru Residence'ta, 24 adet 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 24 adet 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 7 adet 5 oda 1 salon villa yer alıyor. 8 bin 770 metrekare yeşil alana sahip olan proje 48 adet residence ve 7 adet çok özel malikaneden oluşuyor. 4 Farklı tipteki villa projesinde toplam 55 adet konut bulunuyor.

İstanblue İnşaat projesi olan Sultan Koru Residence, Zekeriyaköy'de yükseliyor. 2012 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan proje ortak alanda açık yüzme havuzu ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize yer ayırıyor.

Sultan Koru Residence'ta; Çatı dublekslerinin fiyatları 359 bin dolar ile 445 bin dolar, bahçe dublekslerinin fiyatları 549 bin dolar ile 568 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Villa fiyatları ise 1 milyon 459 bin dolar olarak belirlendi. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için minimum peşinat ve 12 ay sıfır faiz seçeneği sunuluyor.

0212 2703355
www.istanblueinsaat.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön