05 / 05 / 2024

Sundown Bodrum'da villalar alıcılarını bekliyor!

Sundown Bodrum'da villalar alıcılarını bekliyor!

Bodrum'un en gözde bölgesinde geçtiğimiz yaz tamamlanan Sundown projesi ile Turgutreis'in meşhur günbatımları, yeni bir anlam kazanıyor. 



Yeni yaşamların filizlendiği üçü 3+1 Dublex ve biri 3+1 Flat Müstakil daireden oluşan Sundown villaları, alışveriş merkezlerine ve Bodrum'un eşsiz koylarına olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 

 

Sundown Bodrum projesinde her biri manzaralı, 132 metrekare olan dublex villalar bulunuyor.  Şensa Yapı Sistemleri tarafından hayata geçirilen proje, aynı zamanda Şensa Yapı Sistemleri'nin de bir gövde gösterisi olarak yaklaşık 6 aylık bir sürede tamamlanmış. 

 

Sundown villalarının hayata geçmesindeki süreci, Şensa Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şenol, şöyle anlatıyor. 

 

"Şensa Yapı Sistemleri olarak, 20 yıllık bir süreçte Bodrum genelinde bir çok projede yapı sistemleri ürünlerimizle yer aldık. Bunca yıllık bilgi birikimimizi ve ürünlerimizi harmanlayarak, kendi sahibi olduğumuz arazi üzerinde böyle bir projeyi hayata geçirdik. Evlerimizin her birinin inşaatı özenle tamamlanmış olup, gerek zemin yalıtımları, gerek yüzey ve çatı yalıtımları Bodrum'un hem yazı için hem de kışı için özel olarak yalıtımı yapılmıştır. İnşaat sürecinde Bodrum'un deprem kuşağında olduğu gerçeğini de düşünerek, bugün bir çok inşaatın maliyetlerini yükselttiği için kullanmadığı C30 sınıfı beton kullanarak gerek basınçlara gerek sarsıntıya dayanıklı binalar yaptık. Tabii bu dayanıklı evlerin gerek mantolaması, gerek yalıtım aşamalarında da her biri alanında lider, kendini kanıtlamış ürünler ve markalar ile çalıştık. 

 

Sundown Villaları, üç dublex ve bir flat daireden oluşuyor. villalarımızın her bir 132 metrekare olup, flat dairemiz 132+35 metrekare de müştemilata sahiptir. Her biri müstakil olarak tasarlanan projemizde evlerimiz kendi bahçesi, kendi otoparkı ve kendi havuzu ile birbirinden bağımsız yaşamların bir arada yaşamasına olanak sunmaktadır. 

 

Şensa Olarak kendi yetkili üreticisi ve bayii olduğumuz ürünleri kullandığımız binalar akıllı ev sistemleri alt yapısına sahip olarak tasarlanmıştır. Panjurlarımız uzaktan gurup olarak da kumanda edebileceğiniz, engel tanımalı panjurlardır. Havuzda kullandığımız Btb'ler tamamen kristaldir. Havuz etrafındaki ahşap deckler yine Bodrum'un iklim şartlarına uzun yıllar dayanıklılık gösterecek birinci sınıf markaların ürünleridir. 

 

Ev içerisinde kullanılan tüm armatürler Grohe olup, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kendini bu güne kadar bu alanda kanıtlamış ve sektör lideri konumunda olan Daikin markalı ürünleri kullandık. Evlerimizde ısı pompası mevcut. Su tesisatlarının tamamının yalıtımlı olması ve kullandığımız teknoloji sayesinde ihtiyacınız olduğunda sıcak suya anında kavuşabiliyorsunuz. Hepimizin önem vermesi gereken bu konu hem enerji tasarrufu yönünden, hem de çevre duyarlılığı olarak bizim için önem arz etmektedir. 

 

Denize 80 metre mesafede yer alan Sundown projemizde her evin kendine ait garajı olup, garaj kapılarımız demir raylı ve uzaktan kumandalıdır. Bahçelerimizin peyzajı ve sulama alt yapısı hazırdır. Her evin altında 3 tonluk kendi su deposu vardır. Evleri, tüm garantileri, proje detayları da ev sahiplerine verilerek, Şensa Garantisi ile teslim edeceğiz. 

 

Sundown bizim ilk göz ağrımız. O nedenle bu projeye çok özendik. Kendi arzumuz, kendi hayalimiz olan evler hayata getirdik. İstedik ki, herkes gerçekten Bodrum'da keyifli bir eve sahip olsun. Bu keyfi kaçıracak sürprizler yaşamasın. Evlerinde huzurla, mutlulukla yaşasınlar. Gerek konumuyla, gerek evlerin inşaatında kullanılan malzemelerle bu ayrıcalığı da yarattığımıza inanıyorum. Bu evler Şensa Yapı Sistemleri için üretimlerimizin ve ürünlerimizin kalitesinin yerinde görülebileceği dev bir showroomm niteliğinde. 

 

Evlerimizde yaşattığımız konforun biraz dışına çıkarsak, Sundown Villalarında yaşayanlar için bulunduğu konum, çok daha farklı imkanları da beraberinde getiriyor. Uzun bir sahili olan Turgutreis'te güne sağlıklı başlarken, hemen önümüzde yer alan Swissotel Resort Bodrum'un tüm imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. Bodrum'un en özel plajlarına bir kaç dakika uzakta bulunan evinizden zincir marketlere, semt pazarına marinaya gitmek ise sadece 5 dakikanızı alıyor."

 

İmalatçı bir firma olarak Bodrum'dan ulusal pazara da hizmet veren Şensa Yapı Sistemleri olarak, kendi ürettiği malzeme ve bayiliklerini yaptıkları ürünleri yine kendi inşaatlarında Kullandıklarını özellikle belirten Şensa Yapı Sistemleri'nin Genel Müdürü Osman Şenol, inşaat sektöründe son dönemde yaşanan enflasyonu da değerlendirdi. Özellikle Bodrum'da bir inşaat enflasyonu olduğunu da vurgulayan Şenol, yaşanan enflasyonun sadece inşaat sayısıyla değil, inşaatların satış fiyatlarında da aynı enflasyonun bulunduğunu belirtti. 

 

Web: sundownbodrum.com


Geri Dön