06 / 05 / 2024

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!



Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde bulunan 1+1'lerin büyüklüğü 65 metrekare, 2+1'lerin büyüklüğü 99 metrekare şeklinde belirlendi. Projedeki 1+1 devre mülkler 4 ve 2+1 devre mülkler ise 6 kişi kapasiteye sahip. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki devr emülklerin teslimi 2024 yılında yapılacak. 

Projede, Aquapark, çeşitli yüzme havuzları, özel plaj, fitnessi buhar odası, sauna, restoranlar, orman, kadınlara özel yüzme havuzu, macera parkuru ve çocuk kulübü gibi pek çok sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya devremülk projesinde yer alan devre mülklerde, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her çeşit ihtiyacın giderilmesini sağlayacak eşyalar bulunuyor. Proje ile kira geliri de elde edilebiliyor. Bu çerçevede, devre mülkler kiraya verilebiliyor ve kira getirisi elde ediliyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo derslerinin de alınma fırsatı sunuluyor. Her isteğe göre tasarlanmış olması ile ön plana çıkan proje, konumu, sosyal imkanları ve kullanılmadığı durumlarda gelir elde sağlanabilme imkanıyla da cezbediyor. 

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri 2022 Ekim fiyat listesi 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri projesinde Temmuz-Ağustos dönemi için 1 oda 1 salon devre mülkler 240 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu kapsamda peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sunuluyor. Aynı zamanda yüzde 35 peşin ve kalanını taksit ile ödeme de yapılabiliyor. Haziran dönemi için fiyatlar 200 bin TL seviyesine kadar düşüyor. 

Web: http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

 


Geri Dön