08 / 05 / 2024

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...



Antalya’nın tüm güzelliklerini eşsiz ve büyük bir fikirle bu projede sunan Sur Yapı bu proje ile birlikte Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 

19 bin konut, dükkân, home ofis ve diğer üniteler inşa edilecek olan Sur Yapı Antalya'da 70 bin kişilik bir yaşam alanı hazırlanıyor.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022!  

Sur Cadde; içinde yer alan ünlü giyim mağazaları, şık restoranları, kafeleri ve bankaları ile konut sahiplerinin yaşamlarına keyif katacak. 

Tramvay, müze ve kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, yüzme havuzları, şehir meydanları, spor tesisleri, kafelerin yer aldığı Sur Yapı Antalya'daki konutların fiyatları merak ediliyor. 

Peki Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022!  

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, projeye ilişkin açıklamasında, 1,3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde mağazaları, modern mimarisi, kafe ve restoranlarıyla Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacağının altını çizmişti.  Elmas, "Turkuaz Sitesi bu yeni şehrin en özel etaplarından biri. Lüks ve ayrıcalıklı konutlardan oluşuyor. Bu ay sonunda teslim etmeye başlayacağımız Turkuaz Sitesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Sur Yapı Antalya projesinde yer alan konutların Eylül 2022 fiyatları belli olur olmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Web: http://suryapiantalya.com.tr/tr

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya daire fiyatları Eylül 2022!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 


Geri Dön