09 / 05 / 2024

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...



Sur Yapı Tatil Evleri Antalya tatil alışkanlıklarını değiştiriyor. Projedeki torosların eteğindeki bol oksijenli orman havası misafirlerine temiz bir nefes aldırıyor. 

Projede Aquaparklar, kumsallı yüzme havuzu ve özel plaj yer alıyor. 5 yıldızlı otel konforunda tatil yapma imkanı sunulan projede, devre mülk teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yer alan 1+1'lerin büyüklüğü 65 metrekare, 2+1'lerin büyüklüğü 99 metrekare olarak açıklandı. Projedeki 1+1 devre mülkler 4 ve 2+1 devre mülkler ise 6 kişi kapasiteli olarak tasarlandı. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri projesinde, fitness salonu, buhar odası, sauna, restoranlar, orman, kadınlara özel yüzme havuzu, macera parkuru ve çocuk kulübü gibi birçok sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Devre mülklerde, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her çeşit ihtiyacın giderilmesini sağlayacak eşyalar da yer alıyor. Aynı zamanda projede, voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo dersleri de alınabiliyor.

Projede yer alan devre mülkler kiraya da verilebiliyor. Bu şekilde sahipleri kira geliri elde edebiliyor. 

Her isteğe göre tasarlanmış olan devre mülklerin yer aldığı Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde, Zen havuzu, sonsuzluk havuzu, soğuk su havuzu, sıcak su havuzu, dalga havuzu gibi alternatifler bulunuyor. 

Projedeki Spa - Wellness hizmetleri kapsamında, cilt bakımı, masaj terapileri, sıcak taş yatakları, tuz odaları, bitki terapi saunaları, şok duşlar yer alıyor. 

Web: http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Geri Dön