28 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya’da 900 dairenin teslimi başladı!

Sur Yapı Antalya’da 900 dairenin teslimi başladı!

Daha önce 660 dairenin teslim edildiği Sur Yapı Antalya projesinde 900 dairenin daha teslimine başlandı.



Sur Yapı tarafından Antalya'da 8 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Antalya Projesi'nde daire teslimleri devam ediyor. Geçtiğimiz Haziran ayında 660 dairenin anahtar teslimi yapıldığı mega projede 900 dairenin daha teslimi başladı. 

Toplam 8 bin konutun inşa edildiği mega projenin E ve D parsellerinde daire teslimlerinin sene sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Sur Cadde'de çalışmalar hız kesmiyor 

Proje dahilinde; cadde konseptiyle hayata geçirilen Sur Cadde, modern mimarisi, cafe  restoranları ve hem daire hem ofis kullanımına uygun konutları ile Sur Yapı Antalya’nın ticaret ve yaşam merkezi haline geliyor.  Alışverişten sanata, modadan finansa kadar her zevke ve ihtiyaca hitap eden, Sur Cadde’de günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olması bekleniyor.

Sur Yapı Antalya’da 900 dairenin teslimi başladı!

İkinci etapta inşaatı devam eden Sur Cadde'nin kaba inşaatı yüzde 60 seviyesine geldi. İnşaat tamamlandığında İstanbul'da bulunan İstiklal Caddesi'ne benzeyecek Sur Cadde cari alanlar, ofis ve dairelerin yanı sıra gündüz nüfusunu da çekecek pek çok sosyal ve kültürel aktivitenin yer alacağı caddede tramvay hattı da yer alacak. Antalya'nın yeni Şanzelize’si Sur Cadde olacak.

Turkuaz Sitesi de hızla ilerliyor 

Sur Yapı Antalya Projesi'nin  1. 105 bağımsız alan bulunuyor. İnşaat  çalışmalarının da hızla devam ettiği Turkuaz sitesinin kaba inşaatı yüzde 45 seviyesine geldi. “Suyla gelen medeniyet” temasının hakim olduğu Turkuaz sitesinin tüm blokları su kenarında yer alıyor. Turkuaz sitesi, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor. Türkiye’nin markası Antalya’da inşa edilen bu modern şehirde geniş balkon kapıları, turkuaz rengi göletlerin, portakal ve limon ağaçlarının, zeytinliklerin, rengarenk çiçeklerin bulunduğu Turkuaz sitesine açılıyor.

Dünyanın dört bir yanından yoğun ilgi 

Gerek kentsel dönüşüm modeliyle, gerekse akıllı şehir fonksiyonlarıyla tüm dünyaya örnek olan Sur Yapı’nın Antalya Projesi'ne yoğun ilgi var. Türkiye’nin İstanbul’dan sonra marka değeri en yüksek kenti Antalya’nın değerine değer katarak dünyanın dört köşesinden dikkatleri üzerine çekiyor. Proje, satış sürecinde aldığı talep ve kentsel dönüşüm sürecindeki uygulanan model anlamında uluslararası bilinirliğe sahip referans bir proje oldu. İnşa edilen mega şehirde, bugüne kadar Amerika, Kore, Rusya, Almanya, Azerbaycan, Norveç, İngiltere, İran, Katar, Kuveyt, Mısır, Filistin gibi 29 farklı yabancı ülke vatandaşı ve Almanya, Hollanda, Fransa, İsveç, Belçika, Danimarka, Kanada, Yunanistan, Avusturalya, Portekiz gibi 27 farklı ülkede yaşayan Türk vatandaşları projeden alım gerçekleştirdi.

Sur Yapı Antalya projesinde neler var? 

Mega şehir, sosyal ve kültürel alanları ile ön plana çıkıyor.

157 bin metrekare dev şehir parkı
Okullar
Hastaneler
İbadet alanları
Alışveriş merkezi
1.3 kilometre uzunluğunda alışveriş caddesi
Spor alanları
Sergi alanları
Müze alanı
Teknopark
Organik Pazar yeri
Akaryakıt istasyonu
Ulaşım ağı – tramvay
Sağlık ocağı
Sera alanı
Göl ve göletler
Etkinlik çadırı
Piknik alanları
Dinlenme alanları
Restoran ve kafeler
Süs havuzları
Amfi tiyatro
Köy meydanı
Bisiklet yolları
Elektrikli şarj istasyonları
Evcil hayvan parkları
Çocuk oyun alanları
Piknik alanları
Yürüyüş yolları
Dinlenme alanları
Süs havuzları
Macera Parkı
Köy Meydanı
Açık ve kapalı yüzme havuzları
Koşu pistleri
Açık hava spor aletleri
Kaykay pistleri
Fitness alanları
Pilates alanları
Limon bahçeleri
Kaktüs bahçeleri

Sur Yapı Antalya'nın yolları tamamlandı 

Sur Yapı Antalya Projesi'nin altyapı çalışmaları tamamlanırken üst yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  İnşası tamamlanan Park Etabı’nda bir yandan anahtar teslimleri yapılırken bir yandan da Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol yapım çalışmaları da aynı hızla devam ediyor.  Teslim edilen A parseldeki bloklarla teslim edilecek E parsellerdeki bloklar arasındaki yolda yoğun bir çalışma yürüten ekipler, iki şeritten oluşan gidiş dönüş yolun asfalt çalışmalarını tamamladı.

https://www.suryapi.com.tr/


Geri Dön