27 / 04 / 2024

Sur Yapı Corridor ulaşım!

Sur Yapı Corridor ulaşım!

Firma: Sur Yapı

Proje: Güneşli Corridor

Sur Yapı Corridor ulaşım ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli'de 7 blok halinde konumlandırılan projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor...



Sur Yapı Corridor ulaşım olarak toplu ulaşım, havalimanı ve bağlantı yollarına yakın mesafede yer alıyor. Projede dairelerin yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor.


7 blok olarak planlanan  Sur Yapı  Corridor, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut alternatiflerine sahip. Projeyi incelemek için örnek dairesini ziyaret edebilirsiniz.


Ticari alanların büyüklükleri 40 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında olan Sur Yapı Corridor Konutları'nın büyüklükleri ise 64 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.


Dinlenme ve güneşlenme alanları, kapalı havuz, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları,çocuk oyun alanları, duşlar, sauna gibi alanlara sahip olan Sur Yapı Corridor, toplam 550 adet daireye yer veriliyor.


Sur Yapı Corridor ulaşım


Sur Yapı Corridor ulaşım bilgilerine göre proje TEM'e bağlantısı olan Basın Ekspres Yolu'na ve E-5  Karayolu'na yakın mesafede yer alıyor. projenin açık adres bilgileri ise şöyle;


Sur Yapı Corridor ulaşım : Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Cad. No: 14 Bahçelievler / İSTANBUL - TÜRKİYE


Corridor iletişim


Güneşli Corridor telefon numarası : (0212) 651 16 63

Web Adresi: www.suryapicorridor.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön