27 / 04 / 2024

Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Muhit Sancaktepe

Sur Yapı Muhit Sancaktepe fiyatları dairelerin büyüklük ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede metrekare fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor.



Sur Yapı tarafından İstanbul'un Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Muhit İstanbul projesinde ön talep toplanıyor. Çevresinde bir çok markalı konut yatırımı bulunan proje 24 ay sonra teslim edilecek.


Muhit İstanbul Sancaktepe projesi 16 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 217 adet daire ve 12 dükkandan meydana gelen proje 7 blok olarak hayata geçirilecek. Bloklar 6, 7 ve 10 katlı olarak tasarladı. 


Sur Yapı  Muhit Sancaktepe  fiyatları dairelerin cephe ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor.  Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen  Sur Yapı  Muhit Sancaktepe Evleri, Reysaş GYO'nun lojistik arazi üzerinde inşa ediliyor. Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness ve kapalı otopark yer alıyor.


Tel: 444 5 787 

Web: http://muhit.suryapi.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön