12 / 05 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk sahibi olma fırsatı başladı. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’yı tasarlarken odak noktalarının 4 mevsim tatil olduğuna dikkat çekti ve projeyle ilgili olarak, "AR-GE çalışmalarımız sonucunda tatil beklentilerinin tümünü ‘dört mevsim tatil’ formuyla Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da devre mülk alıcısına sunuyoruz. 5 yıldızlı resort konseptiyle tasarladığımız tesiste devre mülk sakinleri her mevsime uygun tematik havuzlarımız ile sonbahar ve kış aylarında  ısıtmalı havuzlardan faydalanırken, ilkbahar ve yaz aylarında özel plaj ve aquapark’ın tadını çıkarabilecek" açıklamasında bulundu. 

Projenin, Kepez Kent ormanına komşu konumuyla orman aktivitelerini de birlikte sunduğunu belirten Altan Elmas, "Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan alınacak tapulu devre mülkler günden güne değer kazanarak kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkânı da oluşturacak" ifadelerini kullandı. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı!  

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın kendine ait bir plajı olduğunun altını çizen Altan ELmas, "Özel plajımız, Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olan Konyaaltı sahilinde yer alıyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın yılın büyük bir bölümünde denize girilebilen özel plajı, Akdeniz güneşinden yıl boyu yararlanma imkanı veriyor" deid ve misafirlerin ilkbahar, yaz ve sonbahar mevsimlerinde ücretsiz servislerle özel plajdan faydalanabildiğini belirtti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 4 mevsim tatil yapmaya imkân sunan devre mülklerin 24 ay vade farksız taksit avantajıyla alınabileceğine dikkat çekti. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da çok çeşitli tematik havuzlar yer alıyor. Projede, her mevsime uygun tematik havuzlar, kumsallı yüzme havuzu, aquapark, çocuk havuzları, dalga havuzu, kapalı havuzlar ve zen havuzları devre mülk sakinlerine her mevsim birçok ayrıcalıklı su aktivitesi sunuluyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, Kepez Kent ormanına komşu konumuyla içerisinde farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile çeşitli orman aktivite alanları ile de dikkatleri çekiyor. ORman alanında, kır kahvesi, kır lokantası, kafe gibi alanlar da bulunuyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ayrıca macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanlarının yanı sıra yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporların yapılabileceği bir spor kulübü gibi sosyal alanlar da yer alıyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın odak noktasında sağlıklı yaşam kavramı yer alıyor. Projede, suyla gelen sağlıktan yararlanmak isteyenler için geniş bir hizmet yelpazesini bulunduruyor. Projede, klasik Türk hamamı, buhar odaları, saunalar, bitki terapi saunaları, macera duşları, şok duşları, cilt ve vücut bakımları gibi aktiviteler ve alanlar bulunuyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’daki geniş balkonlu evler, birçok kişinin konaklamasına imkân verecek şekilde tasarımla hayata geçirildi. 1+1 evler 4 kişi, 2+1 evler 6 kişi, 3+1 evler ise 8 kişi kapasiteli. Devre mülk sakinleri, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır durumda buluyor. 

Web: http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!


Geri Dön