15 / 05 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!



Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi kapsamında yaz sezonu fiyatları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 

Konuya ilişkin açıklamasında, "Yaz sezonunda 1+1 tapulu devre mülkleri 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz ve yüzde 35 peşinat alıyoruz bu yaklaşık 80 bin TL’ye tekabül ediyor" ifadelerine yer veren Altan Elmas, 1 sene sonra ara ödeme olduğunu, bunun yüzde 15 olduğunu belirtti. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT liler hemen bu fırsata göz atın!

Ara ödeme rakamının 35 bin liraya tekabül ettiğini dile getiren Elmas, "Kalan tutarı 24 ay vade farksız taksit yapıyoruz. Bu da aylık 4 bin 800 TL oluyor" dedi ve fiyatların indirimsiz fiyatlar olduğuna dikkat çekti. 

Altan Elmas, şu anda  EYT’liler için ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılın’ kampanyasına özel 15 bin lira, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere ve kamu personeline yüzde 5 oranında indirim yapıldığının altını çizdi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT liler hemen bu fırsata göz atın!

Sağlık çalışanlarına, öğretmenlere ve kamu personellerine yüzde 5 ek indirim imkanı sunduklarını da dile getiren Elmas, "İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize özellikle teşekkür etmek istedik. Onlar için Tatil Evleri projemizde yüzde 5 indirim yaptık" diyerek, burada indirimden ziyade sektörün öncü firması olarak sağlık çalışanlarının, öğretmenlerin ve kamu personellerinin düşünüldüğünün gösterilmesi olduğunu vurguladı. 

Altan Elmas, açıklamasında Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın ömür boyu tatil imkanının yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı da sağladığına da dikkat çekerek, "Devre mülk sahipleri ayrıca günden güne değerlenen tapulu bir mülk sahibi oldukları için yatırımlarını enflasyona karşı koruyabilecek ve değer artışından faydalanabilecek" dedi ve kısaca 'Bir kez öde, ömür boyu kullan ve kazan' denildiğini söyledi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da konutların hem geniş balkonlu hem de aynı anda birçok kişinin konaklamasına imkan verecek şekilde dizayn edildiğini de anımsatan Altan Elmas, 1+1'lerin 4 kişi, 2+1'lerin 6 kişi, 3+1'lerin de 8 kişi kapasiteli olduğunu dile getirdi. Elmas, açıklamasında "Devre mülk sakinleri, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır halde bulacak" ifadelerine yer verdi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın paylaşım ekonomisi anlayışı ve ‘dört mevsim tatil’ formuyla tasarlandığına dikkt çeken Elmas, 5 yıldızlı otel konseptiyle tasarlanan tesiste devre mülk sakinlerinin sonbahar ve kış aylarında ısıtmalı havuzlardan, ilkbahar ve yaz aylarında Konyaaltı sahilindeki özel plajdan ve aquapark’tan doyasıya faydalanabileceğinin de altını çizdi ve "Antalya’da denize girilemeyen kısa bir dönem içinde Sur Yapı Tatil Evleri sakinleri sıcak ve ısıtmalı havuzlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra her mevsime uygun tematik havuzlar, kumsallı yüzme havuzu, aquapark, çocuk havuzları, dalga havuzu, kapalı havuzlar ve zen havuzları devre mülk sakinlerine her mevsim pek çok farklı su aktivitesi sunuyor" açıklamasında bulundu. 

Antalya’nın dört mevsim yaşayan ikliminin, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya sakinlerine her mevsim birbirinden cazip aktivite fırsatları yarattığına vurgu yapan Z. Altan Elmas, "Deniz, kum ve güneşin ötesinde sakinlerine her yönüyle doyasıya bir tatil vaat eden Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da tarih ve kültür gezilerinden hoşlananlar günübirlik turlarla Olimpos'tan Sagalassos'a antik yolculuğa çıkıyor" dedi ve projeden kolaylıkla ulaşılabilen Saklıkent, Alanya Akdağ ve Isparta Davraz Kayak Merkezinin de devre mülk sakinlerine kayak, kızak, snowboard, kar raftingi gibi kış sporları alternatifleri tanıdığını aktardı. 

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

Yuki elektrikli Tria Nisan fiyatları peş peşe belli oldu! Yuki üç tekerlekli Tria ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?


Geri Dön