05 / 05 / 2024

Sur Yapı'nın yaptığı inşaat alanı 3 milyon metrekareye ulaştı!

Sur Yapı'nın yaptığı inşaat alanı 3 milyon metrekareye ulaştı!

Ünlü firmaların yönetim merkezlerini inşa eden Sur Yapı, 20'nci yılında prestijli Exen İstanbul ve Adapark konut projelerindeki son kampanyasıyla dikkat çekiyor



Sur Yapı, 1992 yılında Z. Altan Elmas, Ufuk Elmas, Hakan Elmas, Bilal Özkan ve Abdullah Armağan'ın bir araya gelmesiyle kuruldu. Birçok prestijli inşaatı tamamlayarak sektörde önemli bir kimlik kazanan Sur Yapı, arazi geliştirmeden projeye, projeden uygulamaya kadar tüm aşamalarda faaliyet gösteriyor.

Şirket kuruluşunun 20'nci yılı dolayısıyla projeleri Exen İstanbul ve Adapark'ta bir kampanya başlattı. Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması'nda ilk emlak Oscar'ını alan Exen İstanbul Çamlıca bölgesinde yer alıyor. Proje 650 milyon değerinde. 1038 konut, alışveriş merkezi ve ofisten oluşuyor. Projede yatay binalar 11-15 katlı, 160 metre yüksekliğindeki kule rezidansı ise 44 katlı. Exen İstanbul'da 36 m2’lik stüdyo ve 355 m2’lik 4+1'lere kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Meyve bahçeleri
Yine Sur Yapı'nın İstanbul Sancaktepe'de 51 bin metrekare arsa üzerine yaptığı 1012 konuttan oluşan, ilk etabı teslim edilen 3. etap satışları devam eden ve başta elma ağaçları olmak üzere meyve bahçelerinden oluşan konseptiyle farklılaşan Adapark projesinin 3'üncü etabında yeni bloklar sahiplerini bekliyor.

Büyük sorumluluk
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Altan Elmas, 20'nci kuruluş yılında iki projede birden kampanya başlattıklarını söyledi. "Bizim için güven, kurum ve insan adına vazgeçilmez bir değer oldu" diyen Elmas, Mimar Sinan gibi büyük şahsiyetlerin yaşadığı bir coğrafyada mimari ürün vermek ve bir ideali yaşatmaya çalışmanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirtti. Hayata geçirdikleri her eserin İstanbul kadar güzel olması hedefiyle çalıştıklarını belirten Altan Elmas, "Bu nedenle estetikten hiçbir zaman taviz vermedik. Teknoloji ve sektörel gelişimi mükemmeli üretmekte sadece bir araç görerek geçmişi gelecekle bütünleştiren mükemmeliyetçi bir yaklaşımla projelerimizi gerçekleştirdik" dedi.

Gayretimiz en ideal şartları oluşturmak
Yönetim ve iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans ve AVM gibi farklı formlarda 3 milyon m2'yi aşan yaşam alanı ürettiklerini belirten Elmas, "Proje geliştirme ve fizibilite yapan bir şirket olarak en büyük yatırımımızı her zaman insan için ideal koşulları üretmek amacıyla gerçekleştirdik" diye konuştu.

Cazip kampanya
20'nci yıl kampanyasında Exen İstanbul ve Adapark projelerinde yüzde 30 peşinatı olana, Sur Yapı bünyesinde 84 ay vade; yüzde 50 peşinatı olana Sur Yapı bünyesinde 60 ay sıfır faizli ödeme koşulları ve tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 + 2 indirim seçeneklerinin yanında yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar yüzde 1.03 aylık kredi oranıyla banka kredisi imkanları sunuluyor. Exen İstanbul'da 1+1 daireler 431 bin TL, Adapark projesinde ise; 1+1 daireler 221 bin TL, 2+1 daireler 258 bin TL, 3+1 daireler 410 bin TL, 4+1 daireler 600 bin TL'den başlıyor.

SEDAT YILMAZ/Sözcü
 


Geri Dön