20 / 05 / 2024

Sürdürülebilir ve Güçlü: Jaguar I-PACE Fiyatları ve Özellikleri!

Sürdürülebilir ve Güçlü: Jaguar I-PACE Fiyatları ve Özellikleri!

Jaguar I-PACE, tamamen elektrikli bir araç olup yüksek performans ve çevre dostu sürüş sunar. Peki, Jaguar I-PACE fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Jaguar I-PACE, tamamen elektrikli bir araç olup yüksek performans ve çevre dostu sürüş sunar. WLTP menzili, 470 km'ye kadar olan seyahatler için geniş bir kullanım alanı sağlar.

Aracın elektrikli motoru 400 beygir güce sahiptir ve hızlı bir ivmelenme sunar. İleri teknoloji bataryası, uzun menzil sağlarken, hızlı şarj özelliğiyle daha az zaman harcamanızı sağlar.

Jaguar I-PACE, lüks bir iç mekâna sahiptir ve yüksek kaliteli malzemelerle donatılmıştır. İleri düzey bilgi-eğlence sistemi, dokunmatik ekran, kablosuz bağlantı, sesli komut özellikleri gibi teknolojik özelliklerle sürücü ve yolculara üstün bir iç deneyim sunar.

Ayrıca, I-PACE'in aerodinamik tasarımı, enerji verimliliğini artırırken aynı zamanda sportif ve çekici bir görünüm sunar. Güvenlik donanımları arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, adaptif hız sabitleyici gibi özellikler bulunur.

Jaguar I-PACE, elektrikli araç teknolojisiyle lüks ve performansı birleştirerek sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunar.


Geri Dön