Ekonomi

Süre azalıyor! Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 2 bin 500 TL promosyon ödemesi

Siyasi ve ekonomik konjonktür kapsamında giderek artan hayat koşulları, yeni dönemde tek emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalan emeklilerin bütçelerini zorluyor. Bu kapsamda 3 yıllık promosyon ödemesi zamanını tamamlayanlara ING Bank’tan önemli imkânlar sunuluyor. Yıl başı itibarıyla farklı kategorilerde geliştirdiği fırsat kampanyalarıyla dikkat çeken ING, promosyon ödeme zamanını tamamlayan farklı banka müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdi

Yeni dönemde ekonomik olarak sorun yaşayan emekli müşterilerine ek olarak geri ödemesiz promosyon ödemesi yapılacağını duyuran ING Bank, emekli maaşlarını taştan müşterilerine 2 bin 500 Türk lirasına kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Yıl başı itibarıyla farklı kategorilerde geliştirdiği fırsat kampanyalarıyla dikkat çeken ING, promosyon ödeme zamanını tamamlayan farklı banka müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdi.

ING’nin resmî internet sayfasında yayınlanan kampanyaya göre emekli maaş tutarına göre değişen promosyonlar hazırlandı. 2 bin 500 Türk lirasına kadar promosyon ödemesi yapacağını duyuran ING, promosyon ödemesine ilaveten bir kampanya daha geliştirdi. Kampanya ile birlikte emekli maaş tutarına bakılmadan ek nakit desteği sağlanıyor. 

ING EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ TUTARI

Banka, 3 yıl boyunca emekli maaşını ING’den almayı taahhüt eden yeni emekli müşterilerine şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacak;

0- bin 499 Türk lirası aralığında maaş alanlara: Bin 675 Türk lirası
Bin 500 - 2 bin 499 Türk lirası aralığında maaş alanlara: 2 bin 100 Türk lirası
2 bin 500 Türk lirası ve üzeri maaş alanlara: 2 bin 500 Türk lirası

Emekliye müjde! En az 3000 bin TL veriliyor...