30 / 06 / 2024

Sürücülere karalar bağlatacak haber! Benzine 10 gün içinde 4.63 TL zam!

Sürücülere karalar bağlatacak haber! Benzine 10 gün içinde 4.63 TL zam!

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda benzine 10 gün içinde toplamda 4.63 TL'lik zam yapılmış olacağını söyledi.



Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklik nedeniyle pompa satış fiyatlarına yansıyacak biçimde benzin ve motorin grubunda 13 kuruş fiyat artışı yaşandı. 

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu da sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Şenol Babuşcu resmi X hesabı https://x.com/senolbabuscu üzerinden yaptığı paylaşımda benzine 10 gün içinde toplamda 4.63 TL'lik zam yapılmış olacağını belirtti.

Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun paylaşımı şu şekilde:


Bugünden geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubunda 13 kuruş zam geldi. Birkaç gün önce de benzine 2 TL motorine 1 TL 68 kuruş zam yapıldı,

Benzin ve motorine bugün bir zam daha... Benzin ve motorine 13'er kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısı pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Haftaya da ÖTV artışından en az 2.5 TL zam var…

10 gün içinde benzine 4.63 TL zam yapılmış olacak. Yaklaşık % 12 oranında…

Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Dar ve orta gelirli vatandaşlara konut müjdesi! Yeni destek paketi geliyor!

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 


Geri Dön